Shauna Macdonald
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Helen
7.6 2011 Janet Auchincloss
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Tara
4.7 2010 Lizzy
7.4 2010 Dziekan Peretti (gościnnie)
6.0
Zejście 2
Descent: Part 2, The
2009 Sarah Carter
7.4 2009 Margaret Grayson (gościnnie)
6.8 2009 Amanda Landers
6.8
Kopignaty
Bonekickers
2008 Boudica (gościnnie)
8.0 2008 Amy
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Ruth Skellar (gościnnie)
8.2
Najlepsze lata
Best Years, The
2007 Mary Hawke (gościnnie)
7.3 2007 (ona sama)
8.0
Uciekinierzy
Runaway
2006 Reporterka (gościnnie)
6.3
Oczy Angeli
Angela's Eyes
2006 Erika Bell (gościnnie)
0.0 2006 (ona sama)
0.0 2005 Dorota(gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Rosie Galt (gościnnie)
7.0
Zdewastowane miasto
Shattered City: The Halifax Explosion
2003 dr Barbara Paxton
5.5 2003 Kiki Barnes
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Sam Buxton
7.9
Chłopaki z baraków
Trailer Park Boys
2001 Oficer Erica Miller (gościnnie)
0.0 1999 Claire Monroe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shauna Macdonald filmy Shauna Macdonald najlepsze filmy Shauna Macdonald zdjęcia Shauna Macdonald galeria Shauna Macdonald biografia Shauna Macdonald nominacje Shauna Macdonald nagrody i wyróżnienia Shauna Macdonald filmografia Shauna Macdonald aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.