Shaun Toub
Data urodzenia: Teheran, I

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Dr Philip Boyd (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Michael Moradi (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
7.8 2007 Dr Mohammed Zamir (gościnnie)
7.4 2006 Sami (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Sami (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Sami (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sami (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Sami (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Sami (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sami (gościnnie)
7.4
Stygmaty
Stigmata
1999 Sami (gościnnie)
6.7 1999 Sami (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Arouk Abboubi (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Sami (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sami (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Sami (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Sami (gościnnie)
6.5
Krytyczna decyzja
Executive Decision
1996 Sami (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 Sami (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Sami (gościnnie)
7.6 1995 Sami (gościnnie)
7.7 1995 Sami (gościnnie)
7.0 1995 Sami (gościnnie)
7.1 1994 Sami (gościnnie)
7.0 1993 Sami (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Sami (gościnnie)
8.3 1992 Sami (gościnnie)
7.5 1991 Sami (gościnnie)
7.4 1990 Sami (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Akbar (gościnnie)
6.3 1986 Sami (gościnnie)
7.6 1984 Sami (gościnnie)
7.7 1968 Sami (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shaun Toub filmy Shaun Toub najlepsze filmy Shaun Toub zdjęcia Shaun Toub galeria Shaun Toub biografia Shaun Toub nominacje Shaun Toub nagrody i wyróżnienia Shaun Toub filmografia Shaun Toub aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.