Sharrieff Pugh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2010 Ben Glavis (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Ben Glavis (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Ben Glavis (gościnnie)
5.7
Tatuaż
In the Cut
2003 Ben Glavis (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Afroamerykanin w restauracji (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Ben Glavis (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Ben Glavis (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Ben Glavis (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Ben Glavis (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Ben Glavis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharrieff Pugh filmy Sharrieff Pugh najlepsze filmy Sharrieff Pugh zdjęcia Sharrieff Pugh galeria Sharrieff Pugh biografia Sharrieff Pugh nominacje Sharrieff Pugh nagrody i wyróżnienia Sharrieff Pugh filmografia Sharrieff Pugh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.