Sharon Tay
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Prezenterka telewizyjna (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Prezenterka telewizyjna (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (różne głosy) (gościnnie)
6.6
Harmider
Hurlyburly
1998 Prezenterka telewizyjna (gościnnie)
8.2 1998 Prezenterka telewizyjna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharon Tay filmy Sharon Tay najlepsze filmy Sharon Tay zdjęcia Sharon Tay galeria Sharon Tay biografia Sharon Tay nominacje Sharon Tay nagrody i wyróżnienia Sharon Tay filmografia Sharon Tay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.