Sharon Morgan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Mary Cooper (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Rita Powell (gościnnie)
0.0 1994 Profesor Margaret Edwards, patolog
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Jean Collins (gościnnie)
0.0
Cytadela
Citadel, The
1983 Pani Williams
0.0 1974 Sylvia Bevan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharon Morgan filmy Sharon Morgan najlepsze filmy Sharon Morgan zdjęcia Sharon Morgan galeria Sharon Morgan biografia Sharon Morgan nominacje Sharon Morgan nagrody i wyróżnienia Sharon Morgan filmografia Sharon Morgan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.