Sharon Lawrence
Data urodzenia: 1961-06-29
Miejsce urodzenia: Charlotte, Karolina Północna, USA
Stan cywilny: mąż Tom Apostle (od 31.05.2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Robbie Stevens (gościnnie)
7.4 2010 Robbie Stevens (gościnnie)
7.8 2009 Robbie Stevens (gościnnie)
4.7 2009 Robbie Stevens (gościnnie)
7.3 2008 Robbie Stevens (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Melba Walker Shannon (gościnnie)
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Robbie Stevens (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Elena Bancroft (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Robbie Stevens (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Maisy Gibbons (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Robbie Stevens (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Sylvia Baker, mama Juliana (gościnnie)
7.5 2002 Linda Fusco (gościnnie)
7.6
Jezioro wilków
Wolf Lake
2001 Robbie Stevens (gościnnie)
8.0 2001 Robbie Stevens (gościnnie)
9.1 2000 Robbie Stevens (gościnnie)
6.8
Zalotnik w akcji
Ladies Man
1999 Robbie Stevens (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Robbie Stevens (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Robbie Stevens (gościnnie)
7.0 1997 Robbie Stevens (gościnnie)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Robbie Stevens (gościnnie)
7.6 1995 Robbie Stevens (gościnnie)
7.6 1993 Robbie Stevens (gościnnie)
7.5 1991 Robbie Stevens (gościnnie)
7.3 1990 Robbie Stevens (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Robbie Stevens (gościnnie)
0.0

0 Robbie Stevens (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharon Lawrence filmy Sharon Lawrence najlepsze filmy Sharon Lawrence zdjęcia Sharon Lawrence galeria Sharon Lawrence biografia Sharon Lawrence nominacje Sharon Lawrence nagrody i wyróżnienia Sharon Lawrence filmografia Sharon Lawrence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.