Sharon Angela
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rosalie Aprile
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Rosalie Aprile
7.4
Ghost Dog: Droga samuraja
Ghost Dog: The Way of the Samurai
1999 Rosalie Aprile
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Rosalie Aprile
7.5 1994 Rosalie Aprile

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharon Angela filmy Sharon Angela najlepsze filmy Sharon Angela zdjęcia Sharon Angela galeria Sharon Angela biografia Sharon Angela nominacje Sharon Angela nagrody i wyróżnienia Sharon Angela filmografia Sharon Angela aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.