Sharni Vinson
Data urodzenia: 1983-07-22
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Lori Mandel (gościnnie)
8.5 2012 Tina
4.8 2012 Tina
7.3 2004 Lori Mandel (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lori Mandel (gościnnie)
8.0 0 Lori Mandel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharni Vinson filmy Sharni Vinson najlepsze filmy Sharni Vinson zdjęcia Sharni Vinson galeria Sharni Vinson biografia Sharni Vinson nominacje Sharni Vinson nagrody i wyróżnienia Sharni Vinson filmografia Sharni Vinson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.