Sharif Atkins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Hayes Macklin (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Clinton Jones
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Hayes Macklin (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Hayes Macklin (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Hayes Macklin (gościnnie)
6.2 2004 Hayes Macklin (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Hayes Macklin (gościnnie)
7.3 2002 Mathew Sloan (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Hayes Macklin (gościnnie)
10.0 1999 Hayes Macklin (gościnnie)
7.0 1996 Hayes Macklin (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Hayes Macklin (gościnnie)
8.1 1989 Hayes Macklin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sharif Atkins filmy Sharif Atkins najlepsze filmy Sharif Atkins zdjęcia Sharif Atkins galeria Sharif Atkins biografia Sharif Atkins nominacje Sharif Atkins nagrody i wyróżnienia Sharif Atkins filmografia Sharif Atkins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.