Shari Headley
Data urodzenia: 1964-07-15
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Christopher Martin (1993-1995, rozwód), syn Skyler (ur. 1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Arlene Marks (gościnnie)
9.6 2011 Dr Arlene Marks (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Dr Arlene Marks (gościnnie)
7.7 2009 Nicole Cameron (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Isabel Wilson (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Arlene Marks (gościnnie)
7.3 2001 Dr Arlene Marks (gościnnie)
7.8 1998 Dr Arlene Marks (gościnnie)
10.0 1997 Dr Arlene Marks (gościnnie)
6.0
Żona pastora
Preacher's Wife, The
1996 Dr Arlene Marks (gościnnie)
6.3 1996 Dr Arlene Marks (gościnnie)
6.9 1996 Dr Arlene Marks (gościnnie)
8.0 1995 Dr Arlene Marks (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Dr Arlene Marks (gościnnie)
10.0 1989 Dr Arlene Marks (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Dr Arlene Marks (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 Dr Arlene Marks (gościnnie)
6.3 1986 Dr Arlene Marks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shari Headley filmy Shari Headley najlepsze filmy Shari Headley zdjęcia Shari Headley galeria Shari Headley biografia Shari Headley nominacje Shari Headley nagrody i wyróżnienia Shari Headley filmografia Shari Headley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.