Shang Forbes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Barman (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Barman (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Barman (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Barman (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Taksówkarz (2007) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shang Forbes filmy Shang Forbes najlepsze filmy Shang Forbes zdjęcia Shang Forbes galeria Shang Forbes biografia Shang Forbes nominacje Shang Forbes nagrody i wyróżnienia Shang Forbes filmografia Shang Forbes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.