Shane Schoeppner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.5
Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love.
2011 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
5.8 2011 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.2 2011 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.3 2010 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
6.9 2010 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.6 2009 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.7 2009 Detektyw (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dżentelmen VIP (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2009 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Przchodzień podczas strzelaniny (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7 2007 Widz na sali rozpraw (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
8.3 2006 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Gość / Gość na weselu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Uczestnik koncertu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Chirurg / Ochroniarz (niewymieniony w czołówce)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Klient w centrum handlowym (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Policjant / Mieszkaniec Nowego Jorku (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
0.0

0 Technik ratownictwa medycznego / Ochroniarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shane Schoeppner filmy Shane Schoeppner najlepsze filmy Shane Schoeppner zdjęcia Shane Schoeppner galeria Shane Schoeppner biografia Shane Schoeppner nominacje Shane Schoeppner nagrody i wyróżnienia Shane Schoeppner filmografia Shane Schoeppner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.