Shane Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
4.0 2009 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
8.1 2005 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Kyle Richardson (gościnnie)
7.3 2004 Liam Griffin (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
7.3 2002 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
7.0 1996 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)
8.0 1995 T.J. Pratt (2008) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Shane Johnson filmy Shane Johnson najlepsze filmy Shane Johnson zdjęcia Shane Johnson galeria Shane Johnson biografia Shane Johnson nominacje Shane Johnson nagrody i wyróżnienia Shane Johnson filmografia Shane Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.