Sergio Rubini
Data urodzenia: 1959-12-21
Miejsce urodzenia: Grumo Appula, Włochy
Stan cywilny: żona Margherita Buy (od 1990, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ojciec Carla
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012
2.8 2011 Ojciec Carla
6.7 2010 Ojciec Carla
9.0 2009 Ojciec Carla
0.0 2009 Ojciec Carla
3.8 2009 Ojciec Carla
6.9 2000 Ojciec Carla
6.0 2000 Ojciec Carla
7.7
Utalentowany pan Ripley
Talented Mr. Ripley, The
1999 Ojciec Carla
8.1
Czysta formalność
Pura formalità, Una
1994 Ojciec Carla
7.3
Wywiad
Intervista
1987 Reporter

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sergio Rubini filmy Sergio Rubini najlepsze filmy Sergio Rubini zdjęcia Sergio Rubini galeria Sergio Rubini biografia Sergio Rubini nominacje Sergio Rubini nagrody i wyróżnienia Sergio Rubini filmografia Sergio Rubini aktor Sergio Rubini reżyser Sergio Rubini scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.