Senta Moses
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 April Presa (gościnnie)
7.7 2009 Michele Langford (gościnnie)
8.0 2007 April Presa (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 April Presa (gościnnie)
8.1 2000 April Presa (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 April Presa (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 April Presa (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 April Presa (gościnnie)
6.4 1995 April Presa (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 April Presa (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 April Presa (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 April Presa (gościnnie)
0.0 1993 April Presa (gościnnie)
0.0 1993 April Presa (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 April Presa (gościnnie)
7.1
Kevin sam w domu
Home Alone
1990 April Presa (gościnnie)
7.3 1984 April Presa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Senta Moses filmy Senta Moses najlepsze filmy Senta Moses zdjęcia Senta Moses galeria Senta Moses biografia Senta Moses nominacje Senta Moses nagrody i wyróżnienia Senta Moses filmografia Senta Moses aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.