Selina Cadell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Ruby
0.0 2008 Dean Mieke Miedema
0.0 2006 Dorothy Crowther
7.3 2005 Pielęgniarka
0.0 2004 Pani Justice Guest (gościnnie)
7.7
Doktor Martin
Doc Martin
2004 Pani Tishell (gościnnie)
7.7
Prawo Murphy'ego
Murphy's Law
2003 Bernadette (gościnnie)
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Pani Pamela Bennett (gościnnie)
0.0 2000 Mama Michaela
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Pauline (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Phyllis Cadell (gościnnie)
0.0 1994 Dr Sarah Hudson (1996)
0.0 1992 Wilma Tell(gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Klientka w kapeluszu (gościnnie)
8.7 1990 Pani McCorkadale (1993) (gościnnie)
0.0 1989 Judy (gościnnie)
0.0 1989 Urzędniczka DSS (gościnnie)
7.9 1987 (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Siostra Margaret (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Selina Cadell filmy Selina Cadell najlepsze filmy Selina Cadell zdjęcia Selina Cadell galeria Selina Cadell biografia Selina Cadell nominacje Selina Cadell nagrody i wyróżnienia Selina Cadell filmografia Selina Cadell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.