Selenis Leyva
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 (różne głosy)
7.4 2009 Marisol (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Marisol (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Marisol (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Marisol (gościnnie)
5.5 2001 Marisol (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Marisol (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Marisol (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jill Dibiaso (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Marisol (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Marisol (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Selenis Leyva filmy Selenis Leyva najlepsze filmy Selenis Leyva zdjęcia Selenis Leyva galeria Selenis Leyva biografia Selenis Leyva nominacje Selenis Leyva nagrody i wyróżnienia Selenis Leyva filmografia Selenis Leyva aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.