Sebastian Stan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Carter Baizen (gościnnie)
0.0 2012 Carter Baizen (gościnnie)
6.0
Zaginiona
Gone
2012 Carter Baizen (gościnnie)
0.0 2012 Ben
6.3
Captain America: Pierwsze starcie
Captain America: The First Avenger
2011 Carter Baizen (gościnnie)
0.0 2011 Carter Baizen (gościnnie)
7.7 2011 Szalony Kapelusznik / Jefferson (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Szalony Kapelusznik / Jefferson (gościnnie)
6.3
Jutro będzie futro
Hot Tub Time Machine
2010 Carter Baizen (gościnnie)
8.0
Czarny łabędź
Black Swan
2010 Carter Baizen (gościnnie)
7.7 2009 Carter Baizen (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Carter Baizen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sebastian Stan filmy Sebastian Stan najlepsze filmy Sebastian Stan zdjęcia Sebastian Stan galeria Sebastian Stan biografia Sebastian Stan nominacje Sebastian Stan nagrody i wyróżnienia Sebastian Stan filmografia Sebastian Stan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.