Sebastian Konrad
Data urodzenia: 1971-12-11
Miejsce urodzenia: Oborniki, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Seba
6.7 2008 Fotograf Czarek (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Oficer straży celnej (gościnnie)
6.3 2008 Szef zespołu (gościnnie)
5.4 2006 Reżyser Olo (gościnnie)
3.5 2005 Hubert (gościnnie)
5.2
Cztery kobiety i pogrzeb
Vier Frauen und ein Todesfall
2005 Proboszcz (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kelner (gościnnie)
6.1 2004 Sylwek
6.9 2004 Mariusz Marczak (gościnnie)
5.3 2002 Rycerz
4.7 2002 Olek, współpracownik Ewy (gościnnie)
7.2 2002 Fryzjer Rysio (głos) (gościnnie)
6.1 2001 Grzegosz, fotograf (gościnnie)
3.0 2001 Wzdychulec, wielbiciel Magdy
5.7 2000 Matematyk
5.6 2000 Fotografik w redakcji
6.4 2000 Wit, tańczący z Celiną w "Savoy'u" (gościnnie)
6.6 1999 Stasio, pielęgniarz na pogotowiu (gościnnie)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 (polski dubbing)
7.0 1998 Prezenter (gościnnie)
8.0 1997 nektor
6.5 1997 Żołnierz AK (gościnnie)
4.4 1996 Kolega Michała
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 (polski dubbing)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 (polski dubbing)
5.4 1992 Maciej Koreba "Student"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sebastian Konrad filmy Sebastian Konrad najlepsze filmy Sebastian Konrad zdjęcia Sebastian Konrad galeria Sebastian Konrad biografia Sebastian Konrad nominacje Sebastian Konrad nagrody i wyróżnienia Sebastian Konrad filmografia Sebastian Konrad aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.