Sebastian Fischer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Dżokej (gościnnie)
10.0 1998 Adrian Soltau (gościnnie)
9.5 1992 Emanuel Zirkowski (1996-2002)
7.0 1978 Stefan (gościnnie)
6.2 1974 Edmund Strobel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sebastian Fischer filmy Sebastian Fischer najlepsze filmy Sebastian Fischer zdjęcia Sebastian Fischer galeria Sebastian Fischer biografia Sebastian Fischer nominacje Sebastian Fischer nagrody i wyróżnienia Sebastian Fischer filmografia Sebastian Fischer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.