Sean Tyson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Oficer Monaghan (gościnnie)
6.4 2010 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.9 2010 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
9.5 2006 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.2 2001 Robotnik na budowie (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
0.0 1997 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Kierowca ciężarówki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Tyson filmy Sean Tyson najlepsze filmy Sean Tyson zdjęcia Sean Tyson galeria Sean Tyson biografia Sean Tyson nominacje Sean Tyson nagrody i wyróżnienia Sean Tyson filmografia Sean Tyson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.