Sean Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 Ernest (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Fotograf (gościnnie)
0.0 2007 Ernest (gościnnie)
3.8 2007 Ernest (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Ernest (gościnnie)
7.5 2007 Ernest (gościnnie)
7.3
Zasady gry
Game, The
2006 Ernest (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ernest (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Ernest (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Yuppie (gościnnie)
8.9 2004 Ernest (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Ernest (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Ernest (gościnnie)
7.3 2001 Ernest (gościnnie)
8.1 2000 Ernest (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ted Goggle (gościnnie)
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Ernest (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Ernest (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ernest (gościnnie)
7.6 1999 Ernest (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Ernest (gościnnie)
7.0 1998 Ernest (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Ernest (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ernest (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Ernest (gościnnie)
6.8 1993 Ernest (gościnnie)
7.5 1991 Ernest (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Smith filmy Sean Smith najlepsze filmy Sean Smith zdjęcia Sean Smith galeria Sean Smith biografia Sean Smith nominacje Sean Smith nagrody i wyróżnienia Sean Smith filmografia Sean Smith aktor Sean Smith reżyser Sean Smith scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.