Sean Schemmel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Goku / Nail / Król Kai (ang. głos)
8.4 2004 Onsokumaru (ang. głos)
6.4
Pokémon: Advanced Generation
Pocket Monsters: Advanced Generation
2002 Morrison / Pan Moore (ang. głos)
7.1 2002 Elliot Grant (ang.) (głos)
8.4 2002 Profesor Takashi Sonobe (ang.) (głos)
7.8 2002 Cravo (ang.) (głos)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Różne głosy (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 SS4 Goku (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Różne głosy (angielski) (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Goku (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Goku (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Brolly - Drugie Starcie
Dragon Ball Z 10: Kiken na futari! Sûpâ senshi wa nemurenai
1994 Goku (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Goku / Król Kai (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Goku / Król Kai (ang. głos)
6.0 1992 Dispatch (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Goku (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Goku (głos) (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Songo / Kaito (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Goku (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Goku (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Schemmel filmy Sean Schemmel najlepsze filmy Sean Schemmel zdjęcia Sean Schemmel galeria Sean Schemmel biografia Sean Schemmel nominacje Sean Schemmel nagrody i wyróżnienia Sean Schemmel filmografia Sean Schemmel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.