Sean Murray
Data urodzenia: 1977-11-15
Miejsce urodzenia: Bethesda, Maryland, USA
Stan cywilny: żona Carrie James (od 26.11.2005), córka Caitlyn Melissa (ur. 03.05.2007), syn River James (ur. 22.04.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2006 Dan Scarlett (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Agent Timothy McGee
7.6 2000 David (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Skinner (gościnnie)
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Joe Moss (2004) (gościnnie)
7.0 1995 Chorąży Guitry (gościnnie)
10.0 1994 Larry Field
0.0 1994 Sidney Greenaway
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 William 'Will' Heller (gościnnie)
8.0
Chłopięcy świat
This Boy's Life
1993 Jimmy Voorhees
7.7 1993 Zane Grey Hart
7.0 1993 Martin Harding (gościnnie)
7.5 1991 (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Derek Paston (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Insp. Bamford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Murray filmy Sean Murray najlepsze filmy Sean Murray zdjęcia Sean Murray galeria Sean Murray biografia Sean Murray nominacje Sean Murray nagrody i wyróżnienia Sean Murray filmografia Sean Murray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.