Sean McGinley
Data urodzenia: Gweedore,
Miejsce urodzenia: żona Marie Mullen, 2 córki: Roisin i Mairead

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Malachy Doyle
6.8 2007 Keiran Donnelly (gościnnie)
8.5 2007 China Mates
0.0 2005 Billy Farrell
8.4
Samotnia
Bleak House
2005 Snagsby (gościnnie)
0.0 2001 Fergal Collins
7.0
Królowie życia
Claim, The
2000 Sweetley
8.3
Szymon Mag
Simon Magus
1999 Maximillian Hase
0.0
DDU
1999 Sgt. Carl McCadden
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Joseph O'Connor (gościnnie)
7.6
Chłopak rzeźnika
Butcher Boy, The
1997 Sierżant
8.7 1997 Roy (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sean O'Connell (gościnnie)
0.0 1996 Dougy Flynn
8.3 1995 MacClannough
0.0 1995 Ferry
10.0 1995 Murphy
8.0 1991 Hugh
8.1
Pole
Field, The
1990 Ojciec Chrisa Doran'a

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean McGinley filmy Sean McGinley najlepsze filmy Sean McGinley zdjęcia Sean McGinley galeria Sean McGinley biografia Sean McGinley nominacje Sean McGinley nagrody i wyróżnienia Sean McGinley filmografia Sean McGinley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.