Sean Lawlor
Data urodzenia: 1954-01-25
Miejsce urodzenia: 2009-10-10
Stan cywilny: Dublin, Irlandia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
8.1 2009 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
5.6
Jack Hunter i zaginiony skarb Ugaritu
Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit
2008 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
7.5 1998 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
7.5 1997 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
6.8 1997 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
8.3 1995 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
7.0 1995 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
8.2
W imię ojca
In the Name of the Father
1993 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
6.9
Na zachód
Into the West
1992 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
7.4 1981 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)
8.0 1979 Dowodzący szalupą Charles Hendrickson (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Lawlor filmy Sean Lawlor najlepsze filmy Sean Lawlor zdjęcia Sean Lawlor galeria Sean Lawlor biografia Sean Lawlor nominacje Sean Lawlor nagrody i wyróżnienia Sean Lawlor filmografia Sean Lawlor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.