Sean Bridgers
Data urodzenia: 1968-03-15
Miejsce urodzenia: żona Rachel (od 25.03.1998), 3 dzieci, m.in. syn Jackson

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Duży Bobby (gościnnie)
7.8 2011 Pastor Peter Mayfair (gościnnie)
4.0 2009 Duży Bobby (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Harold Clark (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Duży Bobby (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ranger Tisdale (gościnnie)
10.0 2007 Duży Bobby (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Duży Bobby (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 John Collins (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Duży Bobby (gościnnie)
8.0 2004 Johnny Burns
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Duży Bobby (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Art Schuster (2007) (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Duży Bobby (gościnnie)
7.6 1994 Duży Bobby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sean Bridgers filmy Sean Bridgers najlepsze filmy Sean Bridgers zdjęcia Sean Bridgers galeria Sean Bridgers biografia Sean Bridgers nominacje Sean Bridgers nagrody i wyróżnienia Sean Bridgers filmografia Sean Bridgers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.