Scott William Winters
Data urodzenia: 1965-08-05
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Jennifer Logan Winters (od 29.03.2003), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2011 Josh Selleg (gościnnie)
5.7 2011 Josh Selleg (gościnnie)
3.0 2010 Josh Selleg (gościnnie)
0.0 2010 Josh Selleg (gościnnie)
5.9 2010 Josh Selleg (gościnnie)
7.8 2008 Josh Selleg (gościnnie)
8.3 2006 Detektyw McNamara (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Josh Selleg (gościnnie)
9.0 2004 Josh Selleg (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Josh Selleg (gościnnie)
7.8 2002 Josh Selleg (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Josh Selleg (gościnnie)
7.3 2002 Fred Kinnan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Josh Selleg (gościnnie)
8.0
Patrol
Beat, The
2000 Josh Selleg (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Don Fitzgibbons (2006) (gościnnie)
7.6 1999 Josh Selleg (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Josh Selleg (gościnnie)
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Josh Selleg (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Josh Selleg (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Josh Selleg (gościnnie)
7.1
Skandalista Larry Flynt
People vs. Larry Flynt, The
1996 Josh Selleg (gościnnie)
7.6 1993 Josh Selleg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott William Winters filmy Scott William Winters najlepsze filmy Scott William Winters zdjęcia Scott William Winters galeria Scott William Winters biografia Scott William Winters nominacje Scott William Winters nagrody i wyróżnienia Scott William Winters filmografia Scott William Winters aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.