Scott Paulin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.6
6.4
Mortal Kombat: Porwanie (1998)
Mortal Kombat: Conquest
6.8
System (1998)
Net, The
7.3
Jezioro marzeń (1998)
Dawson's Creek
6.9
7.5
0.0

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2010 Bob (gościnnie)
5.5 2009 Bob (gościnnie)
7.7 2009 Jim Beckett (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gerald Cole (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Bob (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Sullivan (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Bob (gościnnie)
7.8 2003 Bob (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bob (gościnnie)
10.0 2002 Bob (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Bob (gościnnie)
5.5 2001 Bob (gościnnie)
7.6 2001 Bob (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Dr Malcolm Parker (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Bob (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Bob (gościnnie)
7.0 1995 Bob (gościnnie)
7.2
Uśmiech losu
Hotel Malibu
1994 Bob (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Bob (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Jeffrey Conlon (gościnnie)
8.5 1992 Bob (gościnnie)
7.5 1991 Bob (gościnnie)
6.0 1990 Bob (gościnnie)
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Bob (gościnnie)
7.3 1990 Bob (gościnnie)
6.6
Turner i Hooch
Turner & Hooch
1989 Bob (gościnnie)
7.6
Oskarżeni
Accused, The
1988 Bob (gościnnie)
8.1 1987 Bob (gościnnie)
7.0 1986 Bob (gościnnie)
5.7 1986 Bob (gościnnie)
6.2 1985 Bob (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Bob (gościnnie)
7.5 1985 Bob (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Bob (gościnnie)
7.1 1982 Bob (gościnnie)
6.8 1981 Bob (gościnnie)
0.0

0 Bob (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Paulin filmy Scott Paulin najlepsze filmy Scott Paulin zdjęcia Scott Paulin galeria Scott Paulin biografia Scott Paulin nominacje Scott Paulin nagrody i wyróżnienia Scott Paulin filmografia Scott Paulin aktor Scott Paulin reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.