Scott Michael Campbell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Joe Luria (gościnnie)
0.0 2011 Joe Luria (gościnnie)
0.0 2011 Joe Luria (gościnnie)
0.0 2011 Joe Luria (gościnnie)
4.0 2010 Joe Luria (gościnnie)
7.3 2010 Joe Luria (gościnnie)
6.4 2009 Joe Luria (gościnnie)
7.7 2009 Lee Travis (gościnnie)
7.5 2007 Joe Luria (gościnnie)
8.1 2007 Joe Luria (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Joe Luria (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Joe Luria (gościnnie)
8.3 2006 Norm (gościnnie)
7.9
Impas
Standoff
2006 Joe Luria (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Joe Luria (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Joe Luria (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Joe Luria (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Tim (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Gary Nesbitt (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Joe Luria (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Hubble (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Joe Luria (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Joe Luria (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Joe Luria (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Joe Luria (gościnnie)
6.6 1997 Joe Luria (gościnnie)
7.4 1994 Joe Luria (gościnnie)
7.0 1993 Joe Luria (gościnnie)
6.8 1993 Joe Luria (gościnnie)
5.7 1986 Joe Luria (gościnnie)
0.0

0 Joe Luria (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Michael Campbell filmy Scott Michael Campbell najlepsze filmy Scott Michael Campbell zdjęcia Scott Michael Campbell galeria Scott Michael Campbell biografia Scott Michael Campbell nominacje Scott Michael Campbell nagrody i wyróżnienia Scott Michael Campbell filmografia Scott Michael Campbell aktor Scott Michael Campbell reżyser Scott Michael Campbell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.