Scott Menville
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Zastępca szeryfa Wayne / Raper (głos)
7.4
Ralph Demolka
Wreck-It Ralph
2012 Tigor (głos)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Adrian Mosca (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Adrian Mosca (gościnnie)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Adrian Mosca (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Adrian Mosca (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Adrian Mosca (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Adrian Mosca (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Adrian Mosca (gościnnie)
7.2
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô: Ryuhogyoku-hen
2003 Adrian Mosca (gościnnie)
7.0 2003 Adrian Mosca (gościnnie)
9.0 2003 Adrian Mosca (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Adrian Mosca (gościnnie)
6.0 1999 Adrian Mosca (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Adrian Mosca (gościnnie)
7.6 1995 Adrian Mosca (gościnnie)
10.0 1995 Adrian Mosca (gościnnie)
7.7
Gdzie się podziała Carmen Sandiego?
Where on Earth Is Carmen Sandiego?
1994 Adrian Mosca (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Adrian Mosca (gościnnie)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Adrian Mosca (gościnnie)
7.3 1990 Adrian Mosca (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Adrian Mosca (gościnnie)
7.7
Podniebna poczta Kiki
Majo no Takkyuubin
1989 Adrian Mosca (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Adrian Mosca (gościnnie)
9.5 1988 Adrian Mosca (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Adrian Mosca (gościnnie)
7.9 1987 Adrian Mosca (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Adrian Mosca (gościnnie)
5.8
Dzieciństwo Flintstonów
Flintstone Kids, The
1986 Adrian Mosca (gościnnie)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 Adrian Mosca (gościnnie)
8.0 1985 Adrian Mosca (gościnnie)
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 Adrian Mosca (gościnnie)
7.5 1984 Adrian Mosca (gościnnie)
8.6 1982 Adrian Mosca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Menville filmy Scott Menville najlepsze filmy Scott Menville zdjęcia Scott Menville galeria Scott Menville biografia Scott Menville nominacje Scott Menville nagrody i wyróżnienia Scott Menville filmografia Scott Menville aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.