Scott Klace
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
6.3 2010 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Martin Wexler (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mike Spruell (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Paul St. Moritz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.3 2002 Paul Garland (gościnnie)
8.7 2002 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
0.0 2001 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.3 2001 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6 2000 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6 1999 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.7 1995 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6 1995 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
6.7
Pole rażenia
Striking Distance
1993 Dr Jordan Wagner (gościnnie)
7.6 1993 Dr Jordan Wagner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Klace filmy Scott Klace najlepsze filmy Scott Klace zdjęcia Scott Klace galeria Scott Klace biografia Scott Klace nominacje Scott Klace nagrody i wyróżnienia Scott Klace filmografia Scott Klace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.