Scott Gurney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1998 Ratownik (gościnnie)
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Ratownik (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Ratownik (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Ratownik (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Ratownik (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Ratownik (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Ratownik (gościnnie)
7.3 1990 Ratownik (gościnnie)
5.7 1989 Ratownik (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Ratownik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Gurney filmy Scott Gurney najlepsze filmy Scott Gurney zdjęcia Scott Gurney galeria Scott Gurney biografia Scott Gurney nominacje Scott Gurney nagrody i wyróżnienia Scott Gurney filmografia Scott Gurney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.