Scott Fredericks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Wrigley
0.0 1981 Tom Kelly (1983)
0.0 1980 Książę Henry (gościnnie)
1.0 1980 Steve Pilger (gościnnie)
10.0 1971 Billy (gościnnie)
6.6
Szczeble kariery Michaela Rimmera
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1970 Pracownik telewizji(niewymieniony w czołówce)
0.0 1967 Strażnik gestapo nr 1
8.8 1964 Jerry Mawling
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Boaz (gościnnie)
8.6 1962 Becker (1977) (gościnnie)
4.7 1955 PC Forbes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Fredericks filmy Scott Fredericks najlepsze filmy Scott Fredericks zdjęcia Scott Fredericks galeria Scott Fredericks biografia Scott Fredericks nominacje Scott Fredericks nagrody i wyróżnienia Scott Fredericks filmografia Scott Fredericks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.