Scott Baker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2006 Bruno (gościnnie)
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Torsten Leitauer (gościnnie)
0.0 2001 Kelner (gościnnie)
8.7
Dowcipne numerki
Smack the Pony
1999
5.0 1994 PC (gościnnie)
5.0 1990 Strażak (gościnnie)
7.6 1984 Paul (1997) / Dobell (2001) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Baker filmy Scott Baker najlepsze filmy Scott Baker zdjęcia Scott Baker galeria Scott Baker biografia Scott Baker nominacje Scott Baker nagrody i wyróżnienia Scott Baker filmografia Scott Baker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.