Scott Alan Smith
Data urodzenia: 1961-11-08
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Elizabeth Sampson (od 29.12.1990)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Dr Brady (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jeremy Levine (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Dr Offutt (gościnnie)
7.8 2007 Profesor Fleming (gościnnie)
8.4 2006 Dr Brady (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Neurolog (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Bruce Hanover (gościnnie)
7.5 2005 Dr Brady (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr Brady (gościnnie)
7.3 2004 Matthew Palmer / Marshall Palmer (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Przedstawiciel agencji CAA (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Brady (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Brady (gościnnie)
7.3 2002 Lekarz ostrego dyżuru (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Brady (gościnnie)
8.0 2001 Dr Brady (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Aplikujący do pracy (gościnnie)
7.6 2001 Dr Brady (gościnnie)
6.1 2000 Dr Brady (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Dr Brady (gościnnie)
7.6 2000 Dr Brady (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stuart Gardner (2003) (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Dr Brady (gościnnie)
8.4 1999 Dr Brady (gościnnie)
7.6
Zoe i przyjaciele
Zoe, Duncan, Jack & Jane
1999 Dr Brady (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Dr Brady (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Brady (gościnnie)
7.3 1998 Dr Brady (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Dr Brady (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Brady (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Brady (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Dr Brady (gościnnie)
7.6 1995 Dr Brady (gościnnie)
7.0 1995 Dr Brady (gościnnie)
7.6 1993 Dr Brady (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Brady (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lekarz więzienny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Scott Alan Smith filmy Scott Alan Smith najlepsze filmy Scott Alan Smith zdjęcia Scott Alan Smith galeria Scott Alan Smith biografia Scott Alan Smith nominacje Scott Alan Smith nagrody i wyróżnienia Scott Alan Smith filmografia Scott Alan Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.