Sayaka Ohara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Milena Marius (głos)
8.6 2011 Matka Kokiego (głos)
6.6 2011 Kanae Kanzaki (głos)
7.9 2011 Syrena (głos) (gościnnie)
7.7 2011 Mari Myers (głos) (gościnnie)
9.1 2011 Narasaki Sachi (głos)
5.2 2011 Cartier (głos)
8.4 2011 Erza Scarlet (głos)
5.0

2011 Barowoi Peavey (głos)
7.0 2011 Selvaria Bles (głos)
5.0 2011 Carol (głos) (gościnnie)
8.5 2010 Erika Ichinose (głos) (gościnnie)
8.2 2010 Son Rui (głos)
6.8 2010 Urada Oikawa (głos)
7.3
MM!
2010 Tomoko Sado (głos)
8.1 2010 Miya Asama (głos)
7.6 2010 Tsukuhane (głos)
6.6 2010 Tamaki Mizuno (głos)
8.9 2010 Keiko (głos) (gościnnie)
6.7 2010 Sayomi Hanawa (głos)
7.9 2010 Y?ko Ichihara (głos)
7.5 2010 Matka Nitori (głos)
7.8 2009 Beatrice (głos)
7.9 2009 Kiri
8.0 2009 Isabella (głos) (gościnnie)
7.4 2009 Akane Sano (głos)
8.7 2009 Yuuko Ichihara
8.1 2009 Selvaria Bles (głos)
8.1 2009 Therese Tina (głos)
5.2 2009 Melpha (głos)
7.8 2009 Renas (głos) (gościnnie)
7.3 2009 Tania Ouhi / Emma (głos)
6.5 2009 Dusza (głos)
8.4 2009 Urutori (głos)
5.8 2009 Melpha (głos)
8.0 2009 Reżyser (głos) (gościnnie)
8.4 2009 Erza Scarlet / Erza Knightwalker (głos)
8.4 2008 Milly Ashford / Ichijiku Hinata / Lelouch (dziecko) / Zhou Xianglin (
8.3 2008 Yasuko Takasu (głos)
8.0 2008 Ermin (głos)
8.3 2008 Son Rui (głos)
8.4 2008 Yuuko Ichihara (głos)
7.7 2008 Miya Asami (głos)
7.9 2008 Yui Ogawa (głos)
8.1 2008 Alicia Florence (głos)
7.0 2008 Beatrice Grese / Maria (głos)
8.4 2007 Matka Riki (głos) (gościnnie)
8.1 2007 Kirika Tachibana (głos)
7.9 2007 Bel-Peol
8.4 2007 Miko Nakarai (głos)
9.0 2007 Yuuko Ichihara (głos)
7.8 2007 Matka Nadeshik'i (głos) (gościnnie)
6.8 2007 Babel-chan (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Hermiona (głos)
3.9 2007 Seimii (głos)
7.6 2007 Mikasa (głos)
6.6 2007 Yui Onizuka (głos)
8.1 2007 Haruka Hasegawa (głos)
8.0 2007 Echo (głos)
7.0 2007 Ao Kajiwara (głos)
8.3 2006 Milly Ashford / Lelouch (młody) / Matka (głos)
8.0 2006 Yuuko Ichihara (głos)
7.7 2006 Yuuko (głos)
8.2 2006 Tae Anegasaki (głos)
8.5 2006 Rika Harada (głos)
8.4 2006 Chinami Hagisawa (głos) (gościnnie)
8.1 2006 Mayumi Hayasaka (głos) (gościnnie)
8.2 2006 Urutori (głos)
6.9 2006 Hatsune Arisaka (głos)
8.4 2006 Yamamura-sensei (głos)
7.5 2006 Ayano Sonozaki (głos)
8.8 2006 Alicia Florence (głos)
6.8
Project Blue: SOS dla Ziemi!
Project Blue Earth SOS
2006 Emily (głos)
8.5 2006 Bel-Peol (głos)
7.6 2005 Yuuko (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Noélle Bor (głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Bel-Peol (głos)
8.5 2005 Rika Harada (głos)
8.8 2005 Grace Jones (głos)
7.2 2005 Mizuho Sawatari (głos)
8.2 2005 Tae Anegasaki (głos)
7.8 2005 Alicia Florence (głos)
7.0
Solty Rei
SoltyRei
2005 Miranda (głos)
5.5 2005 Isabel (głos)
8.2 2004 Tae Anegasaki (głos)
7.2 2004 Maharu (głos)
7.3 2004 Angelique (głos)
5.3 2004 Hikaru Jougasaki (głos)
6.5 2004 Layla Hamilton (głos)
7.5
Daphne
Hikari to Mizu no Daphne
2004 Rena Honjou (głos)
8.0 2004 Kurosaki Masaki (głos)
7.3 2003 Kaede Misumi (głos)
8.5 2003 Raquel Casull / Futaba (głos)
6.9 2003 Yoko Sumeragi (głos) (gościnnie)
7.9 2003 Layla Hamilton (głos)
8.0 2003 Ai (głos)
5.0 2003 Sayaka Kisaragi (głos)
7.5 2002 Kaede Misumi (głos)
6.6 2002 Meguru (głos)
9.0 2002 Mary (głos)
8.4 2001 Ezra Vieil (głos)
7.9 2001 Yuko Hikawa (głos)
7.9 2000 Ezra Vieil (głos)
6.2 1999 Aki Yamamoto (głos)
7.2 1998 Asakawa Eri (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sayaka Ohara filmy Sayaka Ohara najlepsze filmy Sayaka Ohara zdjęcia Sayaka Ohara galeria Sayaka Ohara biografia Sayaka Ohara nominacje Sayaka Ohara nagrody i wyróżnienia Sayaka Ohara filmografia Sayaka Ohara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.