Satomi Arai
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Kurage Megalo (głos)
6.7 2011 Ge-chan (głos) (gościnnie)
8.4 2011 Bisca Mulan (głos)
8.3 2011 Nattou-Kozou (głos)
7.0 2011 Ranko Hata (głos)
6.0 2011 Ama no Kura no Moriakari no Hime (głos)
8.1 2010 Koz? Natt? (głos)
7.7 2010 Ranko Hata (głos)
7.7 2010 Kuroko Shirai (głos)
6.8 2010 Suzuki (głos)
7.5 2010 Kuroko Shirai (głos)
8.0 2009 Najayra (głos)
8.1 2009 Kuroko Shirai (głos)
8.3 2009 Peke (głos)
7.0 2009 Anna Garland (głos)
7.0 2009 Mama (głos)
8.4 2009 Bisca Mulan (głos)
8.4 2008 Nonette Enneagram, Sayoko Shinozaki (głos)
8.0 2008 Krasnoludek z odcinka 3 (głos) (gości
8.1 2008 Kuroko Shirai (głos)
7.7 2008 Peke (głos)
7.7 2008 Nanae Yotsugi (głos) (gościnnie)
6.6
Kryształowy blask
Crystal Blaze
2008 Manami (głos)
7.6 2008 Tome (głos)
7.8 2007 Motsognir (głos) (gościnnie)
8.5 2007 Saya Saganuma (głos)
7.9 2007 Huge Kewpie
7.6 2007 Komaki Sakurai (głos)
7.8 2007 Snoppe (głos)
8.2 2007 Bee (głos)
7.6 2007 Komaki Sakurai (głos)
8.3 2006 Sayoko Shinozaki / Prezenterka / Reporterka (głos)
7.6 2006 Bugbear / Koumori / Robin / Verdande (głos)
8.1 2006 Mio Takatou (głos)
7.8
Ray
2006 Mami (głos)
8.3 2006 March / Sep (głos)
10.0 2006 Mash? Akoya (głos)
9.1 2006 Kaoru Waki (głos) (gościnnie)
7.3 2005 Uczennica / Matka Natsumi (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Jinny (głos) (gościnnie)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Rinko (głos)
7.6 2005 Chiyuri Midorikawa (głos)
5.5 2005 Yukino Nanase
8.3 2004 Sakura Kaname (głos)
7.9 2003 Coco (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Satomi Arai filmy Satomi Arai najlepsze filmy Satomi Arai zdjęcia Satomi Arai galeria Satomi Arai biografia Satomi Arai nominacje Satomi Arai nagrody i wyróżnienia Satomi Arai filmografia Satomi Arai aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.