Saskia Valencia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Valerie Kaiser
9.0 2004 Ariane Thermölen
6.2
Akcja nad Berlinem
Aktion über Berlin
1998 Karen (gościnnie)
1.0 1998 (gościnnie)
0.0 1997 Eva Wirt (gościnnie)
7.0 1997 Julia Stern / Maya Lieven (gościnnie)
0.0 1995 Maren Waldner (2003-)
10.0 1994 Bettina Baumeister (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Vanessa (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Saskia Valencia filmy Saskia Valencia najlepsze filmy Saskia Valencia zdjęcia Saskia Valencia galeria Saskia Valencia biografia Saskia Valencia nominacje Saskia Valencia nagrody i wyróżnienia Saskia Valencia filmografia Saskia Valencia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.