Sasha Roiz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Kapitan Sean Renard
0.0 2011 Driscoll (gościnnie)
7.5
Bez reguł
Unthinkable
2010 Driscoll (gościnnie)
7.7 2009 Bobby Stark (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kapitan David Markov (gościnnie)
7.7
Domino
Burn Up
2008 Driscoll (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Keith Wolcutt (gościnnie)
7.9 2008 Driscoll (gościnnie)
0.0 2007 Driscoll (gościnnie)
0.0 2005 Driscoll (gościnnie)
7.8
Piękni
Beautiful People
2005 Driscoll (gościnnie)
7.6
Punkt G
G-Spot
2005 Driscoll (gościnnie)
6.1 2005 Driscoll (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Driscoll (gościnnie)
7.8
Wymiar Delta
Delta State
2004 Driscoll (gościnnie)
10.0 2004 Driscoll (gościnnie)
8.4
Gracze
Playmakers
2003 Driscoll (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Driscoll (gościnnie)
7.3 2002 Darren Butler (gościnnie)
7.5 2001 Driscoll (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Danny Macklin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sasha Roiz filmy Sasha Roiz najlepsze filmy Sasha Roiz zdjęcia Sasha Roiz galeria Sasha Roiz biografia Sasha Roiz nominacje Sasha Roiz nagrody i wyróżnienia Sasha Roiz filmografia Sasha Roiz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.