Sasha Pieterse
Data urodzenia: 1996-02-17
Miejsce urodzenia: Johannesburg, RPA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Andie (gościnnie)
7.5
X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
2011 Andie (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Alison DiLaurentis
9.0 2009 Andie (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Amanda Strazzulla (gościnnie)
7.5 2005 Andie (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Andie (gościnnie)
7.7
Rodzinka z Manhattanu
Family Affair
2002 Andie (gościnnie)
7.3 2002 Beth Buckley (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Andie (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Andie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sasha Pieterse filmy Sasha Pieterse najlepsze filmy Sasha Pieterse zdjęcia Sasha Pieterse galeria Sasha Pieterse biografia Sasha Pieterse nominacje Sasha Pieterse nagrody i wyróżnienia Sasha Pieterse filmografia Sasha Pieterse aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.