Sarah Wynter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Elizabeth (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Alicia Tiegen (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Elizabeth (gościnnie)
7.7
Fuks
Windfall
2006 Elizabeth (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Elizabeth (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Elizabeth (gościnnie)
6.8 1997 Elizabeth (gościnnie)
10.0 1995 Elizabeth (gościnnie)
1.0 1987 Elizabeth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Wynter filmy Sarah Wynter najlepsze filmy Sarah Wynter zdjęcia Sarah Wynter galeria Sarah Wynter biografia Sarah Wynter nominacje Sarah Wynter nagrody i wyróżnienia Sarah Wynter filmografia Sarah Wynter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.