Sarah Thompson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2010 Nikki (gościnnie)
7.2
Gliniarze z Brooklynu
Brooklyn's Finest
2009 Nikki (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Nikki (gościnnie)
7.8 2003 Nikki (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nikki (gościnnie)
8.8 2001 Nikki (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Nikki (gościnnie)
8.9
Wszystko w rodzinie
Madigan Men
2000 Nikki (gościnnie)
7.6 2000 Nikki (gościnnie)
6.9 1999 Nikki (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Lucienda (gościnnie)
7.6 1999 Nikki (gościnnie)
7.6
Burza lodowa
Ice Storm, The
1997 Nikki (gościnnie)
6.8
Dusza człowiek
Soul Man
1997 Nikki (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Nikki (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Nikki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Thompson filmy Sarah Thompson najlepsze filmy Sarah Thompson zdjęcia Sarah Thompson galeria Sarah Thompson biografia Sarah Thompson nominacje Sarah Thompson nagrody i wyróżnienia Sarah Thompson filmografia Sarah Thompson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.