Sarah Steele
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kira Abernathy (gościnnie)
6.2 2011 Becky
5.8
Daj, proszę
Please Give
2010 Kira Abernathy (gościnnie)
0.0 2009 Kira Abernathy (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Marissa Gold (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Kira Abernathy (gościnnie)
8.3 1992 Kira Abernathy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Steele filmy Sarah Steele najlepsze filmy Sarah Steele zdjęcia Sarah Steele galeria Sarah Steele biografia Sarah Steele nominacje Sarah Steele nagrody i wyróżnienia Sarah Steele filmografia Sarah Steele aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.