Sarah Parish
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Lady Catrina (gościnnie)
7.9
Filary Ziemi
The Pillars of the Earth
2010 Regan Hamleigh
8.1
Filary Ziemi
Pillars of the Earth, The
2009 Lady Catrina (gościnnie)
9.2 2009 Lady Catrina (gościnnie)
8.8 2009 Lady Catrina (gościnnie)
8.2
Kochanki
Mistresses
2008 Lady Catrina (gościnnie)
7.5 2008 Lady Catrina (gościnnie)
7.4
Holiday
Holiday, The
2006 Lady Catrina (gościnnie)
7.7 2005 Lady Catrina (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Cesarzowa (gościnnie)
8.6 2004 Lady Catrina (gościnnie)
7.0 2003 Lady Catrina (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Lady Catrina (gościnnie)
9.0 2002 Lady Catrina (gościnnie)
0.0 2001 Lady Catrina (gościnnie)
7.5 2000 Lady Catrina (gościnnie)
6.2
Sprawy ostateczne
Parting Shots
1999 Lady Catrina (gościnnie)
7.0 1993 Lady Catrina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Parish filmy Sarah Parish najlepsze filmy Sarah Parish zdjęcia Sarah Parish galeria Sarah Parish biografia Sarah Parish nominacje Sarah Parish nagrody i wyróżnienia Sarah Parish filmografia Sarah Parish aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.