Sarah Miller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Rachel Kleinberg (gościnnie)
10.0 1982 Pani Camp (gościnnie)
7.7 1977 (gościnnie)
7.1 1976 Nauczycielka (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Laura Ingalls, matka Charles'a / Eunice Poulsen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Miller filmy Sarah Miller najlepsze filmy Sarah Miller zdjęcia Sarah Miller galeria Sarah Miller biografia Sarah Miller nominacje Sarah Miller nagrody i wyróżnienia Sarah Miller filmografia Sarah Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.