Sarah Lam
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2010 Śpiewaczka operowa
8.6
Pod niebem Szkocji
Two Thousand Acres of Sky
2001 Śpiewaczka operowa
7.0 2000 Śpiewaczka operowa
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Śpiewaczka operowa
1.0 1993 Śpiewaczka operowa
0.0 1992 Śpiewaczka operowa
5.1
Niespodzianka z Szanghaju
Shanghai Surprise
1986 Śpiewaczka operowa
5.5 1986 Śpiewaczka operowa
0.0 1985 Śpiewaczka operowa
0.0 1985 Śpiewaczka operowa
7.6 1984 Śpiewaczka operowa
0.0 1983 Śpiewaczka operowa
9.5 1982 Śpiewaczka operowa
10.0 1981 Śpiewaczka operowa
1.0 1975 Śpiewaczka operowa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Lam filmy Sarah Lam najlepsze filmy Sarah Lam zdjęcia Sarah Lam galeria Sarah Lam biografia Sarah Lam nominacje Sarah Lam nagrody i wyróżnienia Sarah Lam filmografia Sarah Lam aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.