Sarah James
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Tancerka z grupy (gościnnie)
8.9 1991 Shirley Coles
0.0 1989 Janice Grimwood (gościnnie)
0.0 1985 Lekarz (gościnnie)
5.5 1983 Pat (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Młoda kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah James filmy Sarah James najlepsze filmy Sarah James zdjęcia Sarah James galeria Sarah James biografia Sarah James nominacje Sarah James nagrody i wyróżnienia Sarah James filmografia Sarah James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.