Sarah Deakins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Cheryl Roslin (gościnnie)
8.0 2004 Cheryl Roslin (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Cheryl Roslin (gościnnie)
8.0 2002 Cheryl Roslin (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.1 2000 Cheryl Roslin (gościnnie)
8.0 2000 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.3 2000 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Cheryl Roslin (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Cheryl Roslin (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Cheryl Roslin (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Cheryl Roslin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Deakins filmy Sarah Deakins najlepsze filmy Sarah Deakins zdjęcia Sarah Deakins galeria Sarah Deakins biografia Sarah Deakins nominacje Sarah Deakins nagrody i wyróżnienia Sarah Deakins filmografia Sarah Deakins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.