Sarah Carter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Alicia Baker (gościnnie)
0.0 2009 Alicia Baker (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Pierce Spelman (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Alicia Baker (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Alicia Baker (gościnnie)
8.3 2006 Alicia Baker (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Alicia Baker (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Alicia Baker (gościnnie)
7.3 2004 Haylen Becall (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Cassie (gościnnie)
8.0 2003 Alicia Baker (gościnnie)
8.0 2002 Alicia Baker (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Alicia Baker (gościnnie)
8.0 2001 Alicia Baker (gościnnie)
7.2 2001 Alicia Baker (gościnnie)
0.0 2000 Alicia Baker (gościnnie)
4.0
Nieśmiertelny
Immortal, The
2000 Alicia Baker (gościnnie)
7.0 1998 Alicia Baker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sarah Carter filmy Sarah Carter najlepsze filmy Sarah Carter zdjęcia Sarah Carter galeria Sarah Carter biografia Sarah Carter nominacje Sarah Carter nagrody i wyróżnienia Sarah Carter filmografia Sarah Carter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.